Matsmältningsenzymer omvandlar mat till näring. De hjälper till att bryta ner kolhydrater, protein och fett i kroppen. Precis som vanligt duger bara det bästa möjliga alternativet för oss. När det kom till matsmältningsenzym hittade vi vår producent i USA. Det finns olika sorters matsmältningsenzymer, och Pureness enzympreparat innehåller ett antal noggrant utvalda enzymstammar. Tekniken vi använt gör det också möjligt för enzymerna att behålla sin funktion i en mycket sur miljö och även i en mycket alkalisk miljö. Använd tillsammans med Pureness Betain HCl + Pepsin kapslar för extra effekt! Amylas, proteas, lipas, laktas, cellulas, betaglukanas, alfagalaktosidas, xylanas, maltas, fytas, glucoamylas, invertas. Kapsel: Hydroxipropylmetylcellulosa Näringsvärde per 1 kapsel Mängd Amylas 8500 DU Proteas 22 000 HUT Glucoamylas 10 AGU Lipas 455 FIP Laktas 300 ALU Alfagalaktosidas 55 GaIU Cellulas 500 CU Maltas 120 DP° Invertas 300 SU Xylanas 100 XU Fytas 10 FTU Betaglukanas 10 BGU
Läs mer om PURENESS Matsmältningsenzym