Matsmältningsenzymer omvandlar mat till näring. De hjälper till att bryta ner kolhydrater, protein och fett i kroppen. Precis som vanligt duger bara det bästa möjliga alternativet för oss. När det kom till matsmältningsenzym hittade vi vår producent i USA. Det finns olika sorters matsmältningsenzymer, och Pureness starka enzympreparat innehåller 12 noggrant utvalda enzymstammar. Tekniken vi använt för att skapa enzympreparatet gör det möjligt för enzymerna att behålla sin funktion i en mycket sur miljö och även i en mycket alkalisk miljö. Använd tillsammans med Pureness Betain HCl + Pepsin kapslar för extra effekt! Amylas, proteas, lipas, laktas, cellulas, betaglukanas, alfagalaktosidas, xylanas, maltas, fytas, glucoamylas, invertas. Kapsel: Hydroxipropylmetylcellulosa Näringsvärde per 1 kapsel Mängd Amylas 24 000 DU & 300 BAU Proteas 90 000 HUT Glucoamylas 50 AGU Lipas 4 500 FIP Laktas 925 ALU Alfagalaktosidas 500 GaIU Cellulas 1 900 CU Maltas 120 DP° Invertas 260 SU Xylanas 550 XU Fytas 25 FTU Betaglukanas 50 BGU
Läs mer om PURENESS Stark Matsmältningsenzym
Hitta Matsmältningenzymer även hos: