Tillverkad av ben och benmärg från renar som betat i finska Lappland, som sedan frystorkats till ett koncentrat. Buljongen har frystorkats vilket gör buljongen fullpackad av näring. Benbuljong har en lång historik för traditionell användning inom matkonsten samt som hälsobefrämjare. Benen har sjudit i finskt källvatten under 24 timmar. Detta är en naturlig källa för kollagen, glukosamin, kondroitin, hyaluronsyra och olika aminosyror. Dessa näringsämnen kan vara svåra att få i sig om man normalt inte äter mycket inälvor eller broskdetaljer från djuren. Renarna har ätit näringsrika vilda växter i finska Lappland, under stundvis hårda förhållanden. Djuren överlever de mest utmanande tiderna och är en av de renaste och högkvalitativa råvarorna vi kan hitta. Detta är ett fint sätt att ta vara på värdefulla råvaror, med omsorg om både naturen och djuren. Ingredienser: Frystorkad benbuljong (källvatten, ben och benmärg av finländsk ren, ekologisk äppelcidervinäger) Användning: 1 tsk / 1 gram till dryck, såser och soppor. Innehåll mängd per dos: Kollagen 0,27 g Aminosyror Glycin 72,6 mg Glutaminsyra 40,6 mg Hydroxyprolin 33,0 mg Prolin 38 mg Glukosaminer 1,792 mg Hyaluronsyra 1,06 mg Kondroitin 4,45 mg
Läs mer om NÄROKÄLLAN Renbuljong
Hitta Buljong & smaksättning även hos: