STEENS Manuka Honey 514 15+

STEENS Manuka Honey 514 15+

Raw & Opastöriserad Steens Manuka är raw och opastöriserad för att bibehålla alla naturliga egenskaper och enzymer. Processen är väl kontrollerad och överstiger aldrig 38° C. Raw opastöriserad vid låg temperatur 38° C, skrapning av vaxkakor -> Ger naturliga enzymer, unik textur, bibehåller näringsämnen och peroxid aktivitet. Naturlig honung Steens skrapar vaxkakor på honung vilket gör att man får med alla honungens naturliga beståndsdelar inklusive bibrödet, kristalliserad honung och pollen. Det enda man tar bort är vaxet &ndash inget annat. För att separera vaxet använder man inte högre temperatur än vad som normalt förekommer i bikupor samt centrifugalkraft. Kvalitetssäkring Steens Manuka är testad och certifierad för 9 olika markörer för att påvisa att det är äkta manukahonung från Nya Zeeland, renhet och kvalitet. Förutom MGO har man även UMF certifiering på styrkorna 10+ och uppåt. Spårbarhet På varje burk med Steens Manuka finns en spårningskod där du kan se var honungen har skördats på Nya Zeeland. Olika graderingar på manuka – MGO är bra men UMF är bättre Nya Zeeländsk Manuka testas och certifieras på olika markörer för att påvisa äkthet och förhindra fusk. MGO certifiering innebär att man testar 6 olika markörer inklusive methylglyoxal (MGO). UMF testas på totalt 9 stycken olika markörer, alltså ytterligare 3 markörer NPA, Leptosperin och Dihydroxyacetone (DHA). Steens är ett familjeföretag Steens startades 1982. När man startade hade man bara 3 bikupor och idag har man över 15 000 bikupor. Steens är den mest sålda manukahonungen i Storbritannien. I Steens sortiment har man följande styrkor: Låg styrka – MGO 83 Hög styrka &ndash MGO263 / UMF10+, MGO514 / UMF15+, MGO829 / UMF20+ Ultrahög styrka &ndash MGO1122 / UMF24+

Läs mer om STEENS Manuka Honey 514 15+

STEENS Manuka Honey 514 15+

Hälsa

Hitta Hälsa även hos:













Rulla till toppen