Matsmältningsenzymer omvandlar mat till näring genom att bryta ner kolhydrater, protein och fett i kroppen. Det finns olika sorters matsmältningsenzymer, och Pureness starka enzympreparat innehåller tolv noggrant utvalda enzymstammar – bl.a. amylas, proteas, lipas, laktas och cellulas. Tekniken som använts för att framställa kapslarna gör det också möjligt för enzymerna att behålla sin funktion i en mycket sur miljö och även i en mycket alkalisk miljö. Ta en kapsel nersköljd med lite vatten innan måltid. Kosttillskottet är fri från onödiga tillsatser och kapselhöljet är enkom gjord på cellulosa och vatten för att absorberas bättre i kroppen. Produkten rekommenderas att användas tillsammans med Pureness Betain HCl + Pepsin kapslar.Användning:1 kapsel nersköljd med vatten precis innan måltid.60 st
Pureness Stark matsmältningsenzym 60 st
Läs mer om Pureness Stark matsmältningsenzym 60 st